info@willsoor.si

Zakaj izbrati Willsoor srajce

Srajce vrhunske kakovosti za vsako priložnost

Willsoor je vrhunska blagovna znamka, ki ponuja neprimerljivo večjo količino vrhunskih srajc, bluz, suknjičev in dodatkov visoke kakovosti. Naša obsežna kolekcija ponuja formalne in neformalne srajce za vsako priložnost.

Sodoben modni dizajn, izpopolnjen proizvodni proces in resnično vrhunski materiali so znaki, s katerimi se WILLSOOR odlikuje že več kot 10 let.

Srajce Willsoor v Londonu in Budimpešti

Zadovoljne Willsoor stranke se oblačijo po vsej Evropi, s šestimi specializiranimi jezikovnimi spletnimi trgovinami in angleško trgovino .eu, pa Willsoor uspešno skrbi za svoje stranke ne glede na njihovo lokacijo. Zato ni presenetljivo, da je mogoče vrhunske srajce Willsoor najti v omarah po vsej Zahodni Evropi, Združenem kraljestvu ter tudi v Srednji in Vzhodni Evropi.

S kakovostnimi izdelki so vedno povezane tudi kakovostne storitve: Zaloga Willsoor brez primere dopolnjuje nestandardne velikosti; pa najsi bodo to srajce večjih dimenzij, izjemno dolgi rokavi ali širši ovratniki velikosti 47-52, kar iščete!

Pokukajte za zaveso!

Popolno prileganje brez cene po naročilu

Leta in leta poslovanja so nam dokazala, da večina išče popolnoma ukrojene srajce, ne da bi jim bilo treba obiskati krojaško delavnico. Srajce Willsoor so zato opisane kot dejansko konvencionalna velikost (41., 42. itd.) pa tudi glede na približno višino osebe. To zagotavlja popolno prileganje rokavov in srajca se bo tako podala kot po meri izdelana srajca!

100 % zadovoljstvo zagotovljeno

Da bi dosegli vaše popolno zadovoljstvo, vam zagotavljamo 14-dnevni rok za vračilo.

  • Če vam vaše novo WILLSOOR oblačilo ni všeč - ne ustreza vašemu okusu ali vam preprosto sploh ne odgovarja, se obrnite neposredno na našo Službo za pomoč strankam ali izpolnite obrazec za Vračilo/Povračilo tukaj in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času! Tako je celoten postopek nakupa vaše nove Willsoor srajce popolnoma brezskrben.

Willsoor je več kot le srajce

Visoko kakovostne poslovne srajce in srajce za prosti čas za oba, pa niso edini izdelki, ki jih Willsoor ustvarja. Iz svojega udobnega doma lahko preko spleta kupite tudi vse vrste vratnih dodatkov - kravate, metuljčke, šale, rutke in drugo. Kakovostne pasove, puloverje, suknjiče in modne dodatke iz 100 % naravnega usnja!

Newsletter

Vpišite se v našo mailing listo in pridobite 4 € popusta