POPUST 15 % s kodo: JUNE21
KUPITE
×
info@willsoor.si

Splošni pogoji in določila Willsoor sistema točkovanja

Splošni pogoji in določila Willsoor sistema točkovanja

 1. Willsoor Sistem točkovanja je ime programa, ki ga next CRE s.r.o. ponuja vsem uporabnikom, registriranim na www.willsoor.si. Osnovno načelo sistema točkovanje je pridobivanje točk, ki jih lahko uporabite za pridobitev popusta na naslednja naročila.


 2. Članstvo v Willsoor sistemu točkovanja se ustvari ob registraciji na spletni strani www.willsoor.si. Pravilna registracija, kjer so sledeče podane informacije resnične: ime, priimek, domači naslov (vsa obvezna polja). Ob prejemu potrditve o registraciji je uporabnik upravičen do ugodnosti Willsoor sistema točkovanja za člane. Članstvo v Willsoor sistemu točkovanja je brezplačno. Točke lahko pridobivajo vse fizične in pravne osebe, ki se strinjajo s pogoji in določili Willsoor sistema točkovanja. V primeru zlorabe mehanizma in ugodnosti sistema točkovanja, je lahko uporabniku preprečeno pridobivati ali koristiti točke, tako začasno, kot trajno.

  Z ustvarjanjem računa, stranka potrjuje njegovo/njeno strinjanje s Splošnimi določili in pogoji sistema točkovanja.
  a) Uporabnik je ob registraciji podal nepravilne informacije
  b) Uporabnik je zlorabil mehanizem in ugodnosti Willsoor sistema točkovanja
  c) V primeru smrti uporabnika, račun izgubi pravico do pridobivanja točk iz sistema točkovanja.

  Uporabnik sistema točkovanja, ki mu je poteklo članstvo in zaradi zgoraj naštetih točk (a), (b), (c) izgubi pravico do uporabe točk, zbranih na uporabnikovem računu in do ostalih možnih ugodnosti, ki jih prinaša članstvo v Willsoor sistemu točkovanja.


 3. Pridobivanje točk

  Registrirani uporabnik prejme 5 % vrednosti naročila (brez poštnine) v obliki dobroimetja, 14 dni od odpreme naročila. Točk ni mogoče prenesti na račun drugih uporabnikov.


 4. Uporaba točk

  Zbrane točke lahko registrirani uporabniki uporabijo ob naročil, v prvem koraku v nakupovalni košarici. Vrednost točk se nato odšteje v obliki popusta na naročilo. Pridobiti ni mogoče več točk, kot število točk, ki jih je uporabnik pridobil na svojem računu. Točk ni mogoče uporabiti v kombinaciji z bonom za popust ali darilnim bonom. Ni mogoče uporabiti točk, ki presegajo vrednost naročila (brez poštnine).


 5. Vračilo točk

  V primeru vračila izdelkov iz transakcije, pri kateri so bile koriščene točke, se višina koriščeih točk vrne na račun stranke.
  V primeru vračila izdelkov iz naročila, pri katerem so bili uporabljene točke, se višina uporabljenih točk odšteje.


 6. Primeri, v katerih točke niso priznane

  Točke ne bodo priznane uporabniku v naslednjih primerih
  a) Točke so bile pridobljene v skladu z zlorabo dobrih namer.
  b) Točke so bile pridobljene iz razloga napake ali tehnične napake sistema.


 7. Splošne določbe Willsoor Sistema Točkovanja

  Koristi Willsoor sistema točkovanja in vse pravice povezane z njim niso prenosljivi in bodo izbrisani zaradi razlogov iz člena 2 v teh Splošnih pogojih in pravi Willsoor sistema točkovanja. Točke, ki so bile pridobljene s strani uporabnikov Willsoor predstavljajo način za pridobitev popusta pri naslednjih nakupih in so unovčljive le v sklopu Willsoor sistema točkovanja.

  Next CRE s.r.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih določil Willsoor sistema točkovanja, v kolikor bi bilo to potrebno. Next CRE s.r.o. si pridržuje pravico do spremembe, predvsem koeficienta (npr. v primeru razvrednotenja valute ali druge višje sile). Datum prekinitve Willsoor sistema točkovanja bo objavljen na spletni strani najmanj eno koledarsko leto vnaprej, po tem času točk ne bo več mogoče pridobiti.

  Točke v Willsoor sistemu točkovanja pretečejo v 12 mesecih po pridobitvi.

  Ta Splošna določila Willsoor Sistema točkovanja stopijo v veljavo 1.9.2021

 

Newsletter

Vpišite se v našo mailing listo in pridobite 4 € popusta