POPUST 15 % NA KRILA IN OBLEKE s kodo: JUL23
KUPITE
×
info@willsoor.si

Izberite pravo srajco za ure družabnega plesa

Počitnice se počasi iztekajo, vendar ne bodite žalostni. Kljub dejstvu, da se začenja šola, se lahko veselite ur družabnega plesa, ki se prav tako začne septembra. Morda še vedno ne veste, kaj lahko pričakujete. Seveda bo to odlična zabava in za mnoge od vas verjetno prvi večerni družabni dogodek (gala). Zato boste morda hvaležni za nekaj koristnih nasvetov za pravilno izbiro plesne srajce. Zahvaljujoč našim nasvetom boste videti izvrstno in usklajeno s svojim plesnim partnerjem. Videti boste kot popoln par.

Pri plesnih urah ne gre le za temno obleko, udobne čevlje in bele rokavice. Dobro, nismo še omenil lepo oblikovanega metuljčka ali kravate in para ujemajočih se nogavic za obleko. Za ljubitelje modernih nizkih nogavic lahko te spominjajo na nogometne nogavice. Vedeti morate, da je po splošnem bontonu pomembno, da med sedenjem ne pokažete nepokritih goleni in meč. Zdaj pa se vrnimo k srajci.

1. BELA SRAJCA

Najpreprostejša izbira za plesne ure je bela moška srajca (brez vzorca - gladka). Bela barva je popolnoma vsestranska, zato lahko srajco kombinirate s kravato ali metuljčkom katerekoli barve in izgledali boste odlično. Če boste oblekli belo srajco, izberite kravato ali metuljčka, ki se barvno ujema z obleko vaše spremljevalke. V primeru, da jo že imate. Če je tako, potem verjemite, da jo bo zagotovo cenila. Poleg tega bosta nedvomno videti kot popoln par, ne le na plesišču.

2. BARVNA SRAJCA

Se vam zdi bela barva dolgočasna? Potem izberite barvno srajco! Vendar ne pozabite - srajca mora biti enobarvna in brez vzorca (gladka). Izberete lahko svojo najljubšo barvo ali tisto, ki se bo ujemala z barvo vašega plesnega partnerja ... to že veste :). Zelo učinkovita je kombinacija srajce iste barve in kravate/ metuljčka (ne povsem enake) - na primer srajca v svetlem odtenku s temnejšo kravato/ metuljčkom. Zaradi tega bo vaša kravata (metuljček) zagotovo izstopala.

3. MANŠETE

Zagotovo pa moramo povedati, da bi morali v skladu s pravili družabnega bontona, obleko vedno oblačiti s srajco z dolgimi rokavi. Resno, ne zanima nas, da ste kdaj kje videli koga s kratkimi rokavi itd. Vendar vaše izbire še ni konec, saj se lahko odločite, ali vam je ljubša srajca s klasičnimi gumbi ali srajca z manšetami z manšetnimi gumbi. Kaj so ti? Manšetni gumbi so nekakšni okrasni gumbi, ki so videti kot luksuzni nakit in se prodajajo posebej.

4. PRILEGANJE SRAJCE

Ste presenečeni, koliko možnosti imate pri izbiri srajce? Dodali bomo še nekaj drugih. Pravzaprav samo tri. Ko govorimo o modelu srajce, se lahko odločite za klasično straight fit srajco. Ta je primerna za moške, ki imajo nekaj dodatnih kilogramov ali pa preprosto cenijo udobje in dovolj prostora. Moderna slim fit srajca teliranega kroja je ustreznejša za moške, ki imajo vitko postavo ali običajno konfekcijsko velikost. Poudarja ramena in optično zoži pas, zato boste videti res odlično.

5. OBLIKA OVRATNIKA

Zadnja stvar, ki jo lahko upoštevate, je oblika ovratnika. Če imate dolg in ozek vrat, izberite srajco z višjim in širšim ovratnikom. Če pa je vaš vrat kratek in širok, izberite srajco z nizkim in ozkim ovratnikom. Zaradi tega bo dolg vrat videti krajši, širok pa optično podaljšan. Metuljček je primeren tudi za srajco s tuxedo ovratnikom (pokončen ovratnik z majhnimi konicami) in srajco s pokrito gumbnico (srajca s skritimi gumbi).

To je vse. Ne bomo vas več obremenjevali. Če boste upoštevali zgornje nasvete, se boste na plesu zagotovo odrezali odlično. Na svojega plesnega partnerja boste definitivno naredili velik vtis. Če ga pa še nimate, boste nedvomno našli nekaj takšnih, ki bi radi plesali z vami. Poleg tega boste z izbiro prave srajce, razveselili tudi svoje starše in preostale člane družine. Zagotovo bodo ponosni na vas.

Zdaj pa si oglejte presenetljivo ponudbo moških srajc Willsoor. Kakovost te družinske blagovne znamke boste zagotovo cenili še kje drugje kot na na plesišču.

Newsletter

Vpišite se v našo mailing listo in pridobite 4 € popusta