info@willsoor.si
Cena
Barva
Material
Vzorec
Rokavi
Ovratnik
Manšete
Višina
Model

Srajce za formalne dogodke Willsoor

Pri izbiri srajce je dobro biti zelo previden, za posebna, formalna srečanja. Ali se mogoče pripravljate na poroko? Ali igrate kakšno pomembno vlogo v tem dogodku? Je morebiti dogovorjen dresscode?Na ta in več vprašanj je treba odgovoriti še preden začnete iskati popolno in primerno srajco za take, bolj razkošne dogodke.Ne pozabite, da se l Nadaljujte

Pri izbiri srajce je dobro biti zelo previden, za posebna, formalna srečanja. Ali se mogoče pripravljate na poroko? Ali igrate kakšno pomembno vlogo v tem dogodku? Je morebiti dogovorjen dresscode?

Na ta in več vprašanj je treba odgovoriti še preden začnete iskati popolno in primerno srajco za take, bolj razkošne dogodke.

Ne pozabite, da se lahko pridružite dogodku črna kravata, potem potrebujete tuxedo srajco, idealen tuxedo in, seveda, metuljček.

Celotno število 8 izdelkov

Oglejte si Willsoor dodatki razdelek, če želite izvedeti, katera druga oblačila boste morda potrebovali za formalne dogodke. Kakovostne, elegantne prsne robčke, manšetne gumbe, usnjene pasove in več.

Čakate na novosti? Obvestili vas bomo!

Newsletter

Vpišite se v našo mailing listo in pridobite 4 € popusta