POPUST 15 % NA KRILA IN OBLEKE s kodo: JUL23
KUPITE
×
info@willsoor.si
Cena
Barva
Material
Rokavi
Manšete
Višina
Model
Ovratnik
Vzorec

Moške Srajce

Pomislite na priložnostni dogodek - na Willsoorju boste našli popolno srajco za tisto poslovno ali družinsko srečanje! Nekdo, ki išče popolno telirano srajco, da bi pritegnil pozornost svojih kolegegov, je še eden na lovu za popolno, extra dolgo srajco, ki bi se popolnoma prilegala njegovim najljubšim kavbojkam. Poročna in poslovna srečanja, formalni in neformalni dogodki Nadaljujte

Pomislite na priložnostni dogodek - na Willsoorju boste našli popolno srajco za tisto poslovno ali družinsko srečanje! Nekdo, ki išče popolno telirano srajco, da bi pritegnil pozornost svojih kolegegov, je še eden na lovu za popolno, extra dolgo srajco, ki bi se popolnoma prilegala njegovim najljubšim kavbojkam.

Poročna in poslovna srečanja, formalni in neformalni dogodki, team-building s kolegi in postavljanje utrdb z otroci – pri Willsoorju najdete popolno kreirane, visokokvalitetne srajce z originalnimi dizajni za v službo in vaš prosti čas.

NAJBOLJ PRODAJANO
Celotno število 1679 izdelkov

Willsoor srajce so narejene iz različnih vrhunskih materialov, zato vam toplo priporočamo, da si ogledate naš izbor 100% bombažnih srajc ali srajc v kombinaciji z bombažem in poplinom. Oba zagotavljata največ udobja in vzdržljivosti.

Ni pomembno ali kupujete formalno srajco, ki bo ustrezala vaši obleki ali neformalno izven okvirjev, izvirni dizajn za vaš prosti čas. Naj bo kakorkoli, zagotavljamo vam 100% všečnost.

Čakate na novosti? Obvestili vas bomo!

Newsletter

Vpišite se v našo mailing listo in pridobite 4 € popusta